Close
Laikas atsinaujinti!

Jūsų naršyklė pasenusi, dėl šios priežasties jums ši svetainė neveiks.

Prašome atsinaujinti naršyklę, iš mūsų rekomenduojamų:

Google Chrome
Google Chrome
Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Apple Safari
Apple Safari
Microsoft Edge
Microsoft Edge

Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Panemunės Eglė slapukų politika. Daugiau informacijos Supratau

BOCKER – startinės kultūros ir pilnai paruošti naudojimui raugai

Naujienos

2015 / 04 / 09

BOCKER – startinės kultūros ir pilnai paruošti naudojimui raugai

Panemunės eglė šiais metais pradėjo atstovauti raugų bei startinių kultūrų, skirtų duonos pramonei gamintoją iš Vokietijos BOCKER. Tai gamintojas turintis ilgametę patirtį šioje srityje, kurio istorija prasideda dar nuo 1900 m. Išskirtinis šio gamintojo privalumas, kad visa jo produkcija yra visiškai natūrali, nenaudojama jokių cheminių konservantų ar stabilizatorių, todėl produktų etiketėse nereikia nieko žymėti („clean-label").

bocker logo

Šiek tiek apie įmonės istoriją:

  • Įmonę įkurė Ernst Bocker 1900 m., kuris specializavosi startinių kultūrų gamyboje
  • 1926 m. jau turėjo virš 10 000 klientų visoje Vokietijoje
  • Sukūrė 1-nos stadijos raugo gaminimo metodą
  • Šiandien BOCKER įmonę valdo 4-a šeimos karta:
    • Prezidentas: Dr. Georg Bocker yra apsiginęs dizertaciją apie raugų mikro organizmų fiziologija
    • Yra išleidę knygą apie raugus ir kaip kontroliuoti jų gamybos procesus

 

Apie pačią BOCKER įmonę:

  • 11 500 m2 gamykla Vokietijoje
  • Startinių kultūrų ir raugų lyderis rinkoje - daugiau nei 140 skirtingų produktų
  • Gamina unikalią „Reinzucht-Sauerteig“ startinę kultūrą, kuri neturi analogo rinkoje
  • Nuolatos vykdo mokslinius bandymus:
    • Glaudžiai bedradarbiauja su įvairiais universitetais ir moksliniais institutais
    • Prezentuoja save moksliniuose kongresuose
    • Turi sukaupusi didžiulį „know-how“ mikro-biologinių organizmų srityje
    • Kokybės kontrolė: laboratorija, kuri seka produkcijos kokybę mikro-biologiniu lygiu
  • Lankstus požiūris į klientą - gali sukurti produktus pagal individualius kliento poreikus

 

BOCKER Produktų asortimentas:

  • Startinės raugų kultūros:
    • Kvietiniams raugams ir įmaišams
    • Rūginiams raugams
    • “Gluten-free” starteriai
    • BIO starteriai
  • Pilnai paruošti naudojimui natūralūs raugai:
    • Sausi
    • Skysti
    • Pastos konsistencijos
    • “Gluten-free” raugai (ryžių, kvinojos, burnočių, grikių, linų sėmenų)
    • BIO raugai
  • Įmaišai